Elektrik Elektronik Mühendisliği

Yaz Okulu İşlemleri Hakkında

15/05/2018 16:38:56 - 06/06/2018 16:38:56 - 31283 Okunma

Diğer üniversitelerin yaz öğretimlerine katılmak isteyen öğrencilerimizden istenen belgeler:

  • Başvuru dilekçesi (1 adet)
  • İntibak formu (4 adet)
  • Transkript (1 adet)
  • Müfredat durum formu (1 adet)
  • Öğrencinin üniversiteye kayıt olduğu yıldaki Kırklareli Üniversitesi ile gidilen üniversitenin ÖSYM puanını gösteren çıktılar

Bölümümüz web sayfasında (http://muh.klu.edu.tr/Sayfalar/8196-yaz-ogretimi-hakkinda.klu) bulunan YAZ ÖĞRETİMİ İLKELERİ dikkatlice okunarak, başvuru yapılacak dersler burada yazan kurallara uygun olarak belirlenmelidir. Belgeler eksiksiz ve düzenli bir şekilde hazırlanarak Arş. Gör. Barış KÜÇÜKAYDIN’a teslim edilecektir. İntibakların uygun olup olmadığı Yaz Okulu komisyonumuz tarafından değerlendirilerek, daha sonra belirlenecek bir tarihte bölümümüz web sayfasından (http://eem.klu.edu.tr) belli periyotlarda toplu olarak ilan edilecektir.


Önemli Not: Alınacak seçmeli derslerin Kırklareli Üniversitesindeki dersle isminin veya içeriğinin aynı olması gerekmektedir. Kalınan dersin dışında aynı seçimlik ders havuzundan başka bir ders de ismi veya içeriğinin aynı olması koşulu ile alınabilir. İntibak formunda alınacak dersler ve içerikleri ayrıntılı olarak yazılmalıdır, mümkünse ders konuları 1. haftadan 15. haftaya kadar konu başlıkları halinde gösterilmelidir.

yaz okulu işlemler adımlar

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.