Elektrik Elektronik Mühendisliği

Yeni İşim Girişim - Tanıtım Etkinliği

14/02/2020 15:14:51 - 14/02/2020 15:14:51 - 14795 Okunma

Trakya Bölgesi girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençlerin teknoloji odaklı girişimciliğe teşvik edilmesini sağlamak amacıyla “Yeni İşim Girişim Programı Tanıtım Etkinliği”  düzenlenecektir. Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi,  Türk Ekonomi Bankası ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın işbirliğiyle 19 Şubat 2020’de saat 13.30’da 2. Merkezi Derslikler Binası 1 Nolu Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN ve başarılı girişimciler katılım gösterecektir.

Ödüllü bir girişimcilik yarışması olan Yeni İşim Girişim Programında dereceye giren projeler ticarileştirme desteği almaktadır. Geçen yıl yarışmanın birincisi 15.000 TL, ikincisi 10.000 TL, üçüncüsü 5.000 TL ve dördüncüsü ise 3.000 TL değerinde iş fikrini ticarileştirme desteği almıştır. Üniversitemizin Yazılım Mühendisliği Anabilim dalında eğitim gören öğrencilerimiz sundukları projeler ile 3.’lük ve 4.’lük derecelerinin sahibi olarak ödüle layık görülmüşlerdir.

Öğrencilerimizin yenilikçi iş fikirleri geliştirmelerini teşvik etmek ve girişimcilik alanında motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenecek olan “Yeni İşim Girişim Programı Tanıtım Etkinliğine” katılım sağlamaları, ilgili yarışmaya Üniversitemizden başvuru sayısının artmasını sağlayacaktır.

Yeni İşim Girişim Tanıtım Etkinliğinin süresi bir buçuk saat olup program akışı aşağıda belirtilmiştir.

 

Açılış Bilgilendirmesi -Emre Beji / Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi (5Dk)

Etkinliğin Tanıtımı -Mahmut Şahin/ Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri (15 Dk)

Prof. Dr. Bülent Şengörür Konuşmaları/Kırklareli Üniversitesi Rektörü (15 Dk)

Tanıtım Konuşması- Taner Baltacı/ Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Kurucu Ortağı (15 Dk)

Tanıtım Konuşması- Fatih Canan / TEB Girişim Bankacılığı Müdürü (15 Dk)

Girişimcilik Hikayeleri- Serdar Kılıçbay / Trexo İnovasyon Anonim Şirketi (25 Dk)

konuşma tanıtım

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.