Elektrik Elektronik Mühendisliği

Yaz Stajı Hakkında

03/06/2020 16:59:39 - 03/06/2020 16:59:39 - 11153 Okunma

2019-2020 Bahar yarıyılında Staj Dersini almış olan öğrenciler, yaz stajlarını talep etmeleri halinde uzaktan öğretim yoluyla ödev olarak ya da iş yerlerine başvurarak yapabilmelerine karar verilmiştir.

 

Uzakyan öğretim yoluyla staj yapmak isteyen öğrencilerin Staj Tercih Dilekçesini doldurarak Arş.Gör. Mete Berberoğlu'na e-posta (mete.berberoglu@klu.edu.tr) atarak bilgilendirmeleri gerekmektedir. Daha sonra yapılacak duyuru ile ALMS sistemi üzerinden staj dersini dilekçe göndermiş olanlar seçebilecektir.

 

Ayrıca, Üniversite Laboratuvarımızda 20.Temmuz-19.Ağustos tarihleri arasında staj imkanı olacaktır, staj kontenjanı 15 kişiliktir. (Mezuniyet durumunda veya 4. sınıfta olan öğrencilere öncelik tanınacaktır.)

 

İş yerinde ve üniversite laboratuvarında staj yapmayı talep eden öğrencilerimizin imzalı staj evraklarını eksiksiz tamamlayarak staja başlama tarihinden en az 15 (on beş) gün önce Fakültemiz Öğrenci İşleri birimine imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular online olarak veya kargo üzerinden kabul edilmeyecektir.

(Evraklarınızı hazırlarken Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi'nde belirtilen adımlara dikkat ediniuz.)

İş yeri staj tarihleri: I. Dönem 20.Tem.-19.Ağu.

                                 II. Dönem 24.Ağu.-18.Eyl.

Staj Defteri pdf dosyası indirilip çıktısı üzerinden doldurabilir.

 

staj

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.