Elektrik Elektronik Mühendisliği

Yaz Stajı - Güncel

18/06/2020 14:11:52 - 18/06/2020 14:11:52 - 8996 Okunma

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından alınan güncel kararlar dolayısıyla staj konusunda bazı değişiklikler yapılmıştır. Bu değişiklikler;

Uzaktan staj yapacak öğrenciler için staj tercih dilekçesi son teslim tarihi 09.Ağustos.2020 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra gönderilen dilekçeler kabul edilmeyecektir.
 
İşyeri stajı yapacak olan öğrenciler gerekli staj evraklarını aşağıda belirtilen adrese akrgo ile gönderebilirler. staj evraklarının staj başlangıç tarihinden en az 15 gün öncesinde tarafımıza ulaşmış olması gerekmektedir.
(Tarafımıza staj başlangıç tarihine 15 günden az kala ulaşan evraklar kabul edilmeyecektir. )
Gönderilecek evrakın öğrenci ve iş yeri tarafından doldurulması gereken kısımları tamamen doldurulmuş ve her sayfası iş yeri tarafından paraflanmış olmalıdır. eksik doldurulmuş veya geç ulaşmış belgeler kabul edilmeyecektir. 
Eğer işyeri stajı yapacak öğrenciler işyerlerinden ücret alacaklarsa bu ücret 420.79 TL'den az olamaz. Ücret alacak olan öğrenci alacağı ücret miktarını staj evrakında ilgili yere yazmalıdır. Ücret almayacak öğrenciler alakalı kısma "ücret ödenmeyecektir" yazmalıdırlar.
Sorun yaşanmaması açısından işyeri stajı yapacak öğrencilerin bu hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.
 
İşyeri stajı evraklar kargo adresi:
Kırklareli Üniversitesi-Kayalı Kampüsü Mühendislik Fakültesi EEM, oda numarası:206-210-212 / KIRKLARELİ
staj uzaktan

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.