Elektrik Elektronik Mühendisliği

- Güncel - Yaz Okulu Başvuruları

24/06/2020 14:14:45 - 30/06/2020 14:14:45 - 12832 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz;

 

2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde Üniversitemiz öğrencilerinin diğer yükseköğretim kurumlarının yaz okullarından ders almak için başvurularında, dilekçe ve gerekli evrakların öğrencinin bizzat kendisi tarafından birimimize teslim edilebilmesinin yanında; COVID-19 Pandemisi nedeniyle gerekli kolaylık sağlanarak ücretinin öğrenci tarafından karşılanması koşuluyla kargo yoluyla yapılan başvurular da kabul edilecektir.

Birden Fazla Üniveriseteden Ders Alma:

Uzaktan eğitim olmak koşulu ile Yaz Okulunda birden fazla üniversiteden ders alınabilir.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz okulundan ders almak için yapılması gereken işlemler aşağıda sıralanmıştır.

1- “Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu” ve "Yaz Okulu Başvuru Dilekçesi"nin  doldurulması gerekmektedir. Bu form doldurulurken aşağıda linki verilen “Yaz Öğretimi Uygulama İlkeleri” ‘ne göre hazırlanması önemlidir.

2-“Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu” doldurulduktan sonra bu formla birlikte, formun ekinde verilmek üzere,

-Yaz okulunda almak istediğiniz derslerin ders içeriklerini (gidilecek okulun ders içerikleri),  

-Transkript,

-Gitmek istenilen kurumun öğrencinin üniversiteye giriş yılındaki Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü taban puanı(ÖSYM çıktısı),

-Öğrencinin üniversiteye giriş yılındaki Kırklareli Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Bölümü taban puanı(ÖSYM çıktısı) hazırlanması gerekmektedir.

 

3- Hazırlanan bu evrakların öğrencinin bizzat kendisi tarafından birimimize teslim edilebilmesi veya COVID-19 Pandemisi nedeniyle ücretinin öğrenci tarafından karşılanması koşuluyla kargo yoluyla Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne gönderilmesi gerekmektedir. (Kargo ile gönderecek öğrencilerin, gönderdikleri belgelerin bölüme teslim edilememesi gibi sorunlarla karşılaşmamaları için kargo takiplerini kendilerinin yapması tavsiye edilmektedir.)

4-Gönderilen belgeler bölüm yaz okulu komisyonu tarafından Ders içeriklerinin uygunluğu ve 28.08.2014 tarih, 59 sayılı Senato toplantısının 6 no’lu kararı ile kabul edilen Yaz Öğretimi Uygulama İlkeleri ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının 19.06.2017 tarih, 52576960-104.01.99-E.11416 sayılı yazısı gereği kontrol edilecektir.

5-Uygun görülen başvurular öğrencinin bizzat kendisi tarafından yapılan başvurularda öğrenciye teslim edilecek, kargo ile yapılan başvurularda ise öğrenciye ücreti öğrenci tarafından karşılanarak kargo yoluyla gönderilecektir.

6-En geç başvuru tarihi, gidelecek yaz okulu  programında, dersler başlamadan bir hafta öncesine kadardır.

İlgili Belgeler (Üst Menüde Lisans Eğitimi/Yaz Okulu altında) :

  • Yaz Okulu Başvuru Dilekçesi 
  • Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu  
  • Yaz Öğretimi Uygulama İlkeleri

 

 

yaz okulu covid-19

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.