Uzaktan Yaz Stajı Duyurusu

06/08/2020 14:16:18 - 11/08/2020 14:16:18 - 6710 Okunma

Güncel yaz stajı başvuru tablosu ekteki gibidir, başvuru yapıp listede ismi olmayanların mete.berberoglu@klu.edu.tr adresine tekrar başvuru dilekçesi göndermesi gerekmektedir.

Başvurular için son tarih 07.08.2020 Cuma günü saat 17:00'dır.

Staj ödevi (seçilen konunun zorluğuna bağlı olarak , en fazla 5 kişi halinde) grup olarak yapılabilir.

Uzaktan staj yapacak öğrencilerin 10.08.2020 Pazartesi saat 08:30 le 13.08.2020 Perşembe günü saat 17:00 arasında hakkında ödev yapacakları üç konu belirtmeleri gerekmektedir. Bu konular arasından uygun olanı seçilerek öğrencilere bildirilecek, uygun konu bildirmeyenlere bölümümüz tarafından konu atanacaktır.

Ödevler ieee makale formatında hazırlanacak olup içindekiler tablosu, şekil listesi, özet, abstract, giriş, sonuç ve kaynakça kısımlarını içermelidir.

Örnek konular:

Manyetik Rezonans Görüntüleme Teknikleri ve Uygulamaları