Staj İşlemlerinde Dikkat Edilecek Maddeler!

30/06/2016 15:04:04 - 30/06/2016 15:04:04 - 25997 Okunma
  1. Staj işlemlerinin başlatılabilmesi için stajın yapılacağı işyerine onaylatılmış 2 adet başvuru formu ve 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi bölüme teslim edilecektir.

2. Staj defterindeki fotoğraf fakülte sekreterine mühürletilecektir.

3. Staj defterinde her gün için bir sayfa kullanılmalıdır. Devre şemaları, şekiller, fotoğraflar staj defterinde ilgili sayfalarda yer alabilir. Bunların kullanıldığı sayfalarda el yazısı ile açıklamalar da yapılmalıdır.

4. Öğrencinin stajda iki gün devamsızlık hakkı bulunmaktadır. Devamsızlık yapılan günler, stajın yapıldığı işyeri ve Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümüne bildirilmelidir.

5. Staj defterinin her sayfasının öğrencinin kendisi ve mühendis tarafından imzalanması gerekmektedir.

6. Stajın yapıldığı işyeri tarafından doldurulan “Öğrenci Staj Sicil Formu” kapalı bir zarf içerisinde kaşeli ve imzalı bir şekilde staj defteri ile beraber teslim edilmelidir. (Form bölümün web sayfasında formlar sekmesinden indirilebilir.)

7. Staj defterinin ilan edilen son teslim tarihinde teslim edilmesi gerekmektedir. Staj defteri son teslim tarihi ilan edilecektir (Güz yarıyılının ikinci haftası)

8. Staj defterleri toplandıktan duyurulacak bir tarihte sınav yapılacaktır. (Güz yarıyılının üçüncü haftası )

9. Bölümün web sayfasında staj ile ilgili yapılacak duyurular takip edilmelidir.

Staj Staj Dosyası Staj Sınavı