Elektrik Elektronik Mühendisliği

Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine!

13/04/2017 13:30:32 - 13/04/2017 13:30:32 - 31537 Okunma

Mühendislik Fakültesi tarafından yapılan duyuru

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Fakültemiz Staj Yönergesi’nin 4. maddesinin 5. fıkrası ;  “Stajlar,  öğretim ve sınav dönemlerini kapsayan süreler dışında ve Fakülte tarafından belirlenen tarihler arasında yapılır. Özel durumlarda öğrenim yılı içinde staj yapılabilmesi için, Bölüm Staj Komisyonunun uygun görüşü ve Fakülte Yönetim Kurulunun kararı gereklidir.”  hükmü gereğince,  Fakültemiz Elektrik Elektronik Mühendisliği, Gıda Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinin 2016-2017 yaz döneminde yapmak zorunda oldukları stajlara  ilişkin tarih aralıkları    Fakültemiz Staj Komisyonunca  belirlenmiş olup aşağıda yayımlanmıştır. 
Aşağıda belirtilen dönemler  dışında ki  özel durumlarda öğrenim yılı içinde staj yapılabilmesi için (mezuniyet aşamasındaki öğrenciler) ilgili  Bölüm Staj Komisyonuna dilekçe ile başvuruda bulunması, uygun görüş alması ve komisyon görüşünün Fakülte Yönetim Kurulunca da değerlendirilerek karara bağlanması   gerekmektedir. 

 

 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ  2016-2017 YAZ DÖNEMİNDE  STAJ   YAPILABİLECEK TARİHLER

STAJ BAŞLAMA TARİHİ           STAJ BİTİŞ TARİHİ

03 TEMMUZ                        28 TEMMUZ
10 TEMMUZ                        04 AĞUSTOS
17 TEMMUZ                        11 AĞUSTOS
24 TEMMUZ                        18 AĞUSTOS
31 TEMMUZ                        25 AĞUSTOS
01 AĞUSTOS                      28 AĞUSTOS

    Stajını herhangi bir işletmede stajyer olarak yapacak öğrenci için 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu kapsamında “İş Kazaları ve Meslek Hastalığı Sigortası” primi ve bunlardan bakmakla yükümlü olunan kişi durumunda olmayan öğrenciler hakkında da “Genel Sağlık Sigortası” primi Üniversitemiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumuna ödenmektedir. Bu sebeple staj başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin,  staj başvuru formlarını staj komisyonlarına teslim ederken herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) alacakları  “Sağlık Provizyon Çıktısı”nı da teslim etmeleri önem arzetmektedir.
    Öğrencilerimize önemle duyurulur.

staj

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.