Eurostudent Vi Projesi - Anket

31/05/2017 20:17:22 - 31/05/2017 20:17:22 - 24112 Okunma

"Eurostudent VI" Projesi Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa yükseköğretiminin sosyal boyutuyla ilgili karşılaştırılabilir bilgi toplamayı amaçlayan bir projedir. Bu projeyi yönetmek üzere ülkemiz adına görevli olan Anadolu Üniversitesi, proje kapsamında, öğrencilerin cevaplaması için bir anket çalışması gerçekleştirmiştir.

Projenin genel amacı Avrupa'daki yükseköğretim öğrencilerinin sosyo-ekonomik koşulları hakkında veri toplamak ve toplanan bu veriyi analiz etmek ve katılımcı ülkelerdeki ilgili kurumlara eğitim politikalarını belirlemelerinde ve mevcut politikalarını iyileştirmelerinde yardımcı olmaktır.

Bu nedenle öğrencilerimizin https://goo.gl/forms/GBDD7VJgystt3JCs1 adresinden ulaşılabilecek bu anketi doldurmalarını önemle rica ederiz.

Proje hakkında detaylı bilgi için www.eurostudent.eu

eem eurostudent