Elektrik Elektronik Mühendisliği

Yaz Öğretimi Başvuruları

02/06/2017 17:20:23 - 02/06/2017 17:20:23 - 25450 Okunma

Yaz öğretimi için başvuracak öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar:

1. Kırklareli Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü web sayfasında bulunan ‘Yaz Öğretimi İlkeleri’ dikkatlice okunmalıdır.

2. Yaz Öğretimi İntibak Formu” 4 nüsha ve dilekçesi 2 nüsha olacak şekilde elektronik ortamda, ilgili kısımlar düzgün ve eksiksiz bir biçimde doldurularak hazırlanmalıdır.

3. Transkriptin ve müfredat formunun onaylatılmış olması gerekmektedir.

4. Yaz öğretimi için başvuru yapılacak dersin saati ve AKTS kredisinin, bölümümüzde alınan dersin saati ve AKTS kredisi düzeyinde ya da daha yüksek olmalıdır. (Örneğin, öğrencinin bölümümüzde aldığı dersin AKTS’si 5 ve saati 4 ise, diğer üniversitede açılan ve öğrencinin başvuru yaptığı dersin de AKTS’si 5 ve saati 4 veya daha yüksek olmalıdır.)

5. Bölümlerin ÖSYM taban puanları “Yök Lisans Atlası” kullanılarak alınabilir.

6. Yaz öğretimi başvuru sürecinde bir sıkıntı yaşanmaması için gidilecek okulun yaz öğretimi başvuru tarihleri takip edilmelidir.

Yaz Öğretimi İntibak

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.