Elektrik Elektronik Mühendisliği
24/06/2024 18:06:32 - 24/06/2024 18:06:32 - 703 Okunma

Yaz okulu başvurusu için gereken evraklar:

  • Yaz okulu eşder ders değerlendirme formu (3 nüsha)
  • Transkript (1 nüsha)
  • Müfredat durumu (1 nüsha, obs sisteminden alınabilir)
  • Gidilen kurumun ve Üniversitemizin, öğrencinin üniversiteye giriş yılındaki taban puanları (1'er nüsha)
  • Gidilen kurumda alınacak derslerin ve Üniversitemizdeki karşılıklarının ders içerikleri (1 nüsha, haftalık ders konularını da içermelidir)

Hatalı veya eksik belgeler reddedilecektir, belgelerin doğru ve tam olması öğrencinin  sorumluluğundadır. Yaz okulu başvurusu, bölüm yaz okulu komisyonuna bizzat yapılacak, başvuru için istenen belgelerin tesliminde kargo kabul edilmeyecektir. Başvuru yapacak öğrenciler sınav saatleri haricinde mesai saatleri içinde aşağıda belirtilen çizelgeye göre başvuru yapabilirler. Çizelge  19.07.2024 tarihine kadar geçerli olup bu tarihten sonra yeni çizelge duyurulacaktır.

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
Arş. Gör. A. Ahmet KAPLAN Arş. Gör. A. Ahmet KAPLAN Arş. Gör. Mete BERBEROĞLU Arş. Gör. Mustafa Şen YILDIZ Arş. Gör. Mustafa Şen YILDIZ

Arş. Gör. Mete Berberoğlu: Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Laboratuvar Binası, 2. Kat, 21 numaralı ofis.

Arş. Gör. A. Ahmet KAPLAN: Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Laboratuvar Binası, 2. Kat, 20 numaralı ofis.

Arş. Gör. Arş. Gör. Mustafa Şen YILDIZ: Merkezi Derslik 2, 2. kat, 206 numaralı ofis.

Belgelerin teslimi sırasında ön kontrol yapılacak ve eksik veya hatalı belgeler reddedilecektir ancak derslerin uygunluğu Çarşamba ve Cuma günleri yapılacak Yaz Okulu Komisyon toplantılarıyla karara  bağlanacak ve başvurularının durumu öğrencilere  Microsoft Teams üzerinden bildirilecektir.

2023-2024 Yaz döneminde yalnızca örgün öğretim yapan yaz okulu programlarına başvurulabilir, çevrimiçi ders veya sınav bulunduran dersler için yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

02.08.2024 tarihi son başvuru tarihidir, belge veya başvuruda  herhangi bir  aksilik olabileceği ihtimaline karşı öğrencilerin başvurularında son günü beklememeleri önem arz etmektedir.

Not: Karşılığı alınmak istenen dersin bulunduğu ders havuzu ve kredi/AKTS bilgileri obs sisteminden, ders içerikleri ise bologna sisteminden alınabilir.

Ayrıntılı bilgi için  iş akış şemasını ve senato kararını inceleyiniz.

Yaz Okulu

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.