Elektrik Elektronik Mühendisliği

Uzaktan Yaz Stajı Öğrenci Listesi

08/06/2021 13:28:13 - 08/06/2021 13:28:13 - 810 Okunma

Güncel yaz stajı başvuru tablosu ekteki gibidir, başvuru yapıp listede ismi olmayanların mete.berberoglu@klu.edu.tr adresine tekrar başvuru dilekçesi göndermesi gerekmektedir.

Dilekçe gönderimi için son tarih 14.06.2021 Pazartesi günü saat 17:00'dır.

Staj ödevi (seçilen konunun zorluğuna bağlı olarak , en fazla 5 kişi halinde) grup olarak yapılabilir.

Uzaktan staj yapacak öğrencilerin 21.06.2020 Pazartesi saat 08:30 ile 25.06.2020 Cuma günü saat 17:00 arasında hakkında ödev yapacakları üç konu belirtmeleri gerekmektedir, bu tarihler dışında gönderilen konu önerileri dikkate alınmayacaktır. Bu konular arasından uygun olanı seçilerek öğrencilere bildirilecek, uygun konu bildirmeyenlere bölümümüz tarafından konu atanacaktır.

İki stajını da ödev olarak yapacak öğrencilerin iki ödevleri için de ayrı ayrı 3'er konu önermeleri gerekmektedir.

Ödevi grup halinde yapacak öğrencilerin gruplarından bir kişinin, mailine ödev konusu önerilerini ve grubundaki diğer öğrencilerin isim-soyisim ve öğrenci numarasını yazması yeterlidir, ödevin konusu daha sonra bu kişinin mail adresine iletilecektir.

Ödevler ieee makale formatında hazırlanacak olup  özet, abstract, giriş, sonuç ve kaynakça kısımlarını içermelidir.

Örnek konular:

Manyetik Rezonans Görüntüleme Teknikleri ve Uygulamaları

Tomografik Görüntüleme Teknikleri ve Uygulamaları

Mikroşerit Anten Tasarımı ve Uygulamaları

Sıralama Algoritmaları ve Uygulamaları

Yapay Sinir Ağları ve Uygulamaları

Güç Elektroniği Devreleri Simülasyonları

Kapalı Çevrim Kontrol ve Simülasyonları

Elektrik Makinaları Tasarımı

Uzaktan Yaz Stajı

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.