Bitirme Projesi-Ii Danışman Seçimi

26/02/2024 20:21:05 - 26/02/2024 20:21:05 - 194 Okunma

2023-2024 öğretim yılı bahar yarıyılında, güz yarıyılında Bitirme Projesi-I dersi için danışman seçimi yapmış öğrenciler aynı danışman ile Bitirme Projesi-II dersine devam edeceklerdir, bu öğrencilerin ek bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Bu durumun dışında kalan öğrencilerin bölümümüz sayfasında Formlar/Lisans/Bitirme Projesi/Bitirme Projesi Tercih Formu sekmesindeki Bitirme Projesi Tercih Formunu seçtikleri danışman ile doldurup pdf formatında mete.berberoglu@klu.edu.tr adresine 01.03.2024 Cuma günü saat 12:00'a kadar göndermeleri gerekmektedir. Öğrenciler ve seçtikleri danışmanlar formu online imza yöntemiyle imzalayabilirler.

Gönderilen mailin konusu "Bitirme Projesi-II Tercih Formu" olmalı, içerikteyse öğrenci numarası, isim soyisim ve danışmanın ismi ve soyismi belirtilmelidir.

Öğrenciler en fazla dört kişilik gruplar halinde çalışabilirler, bu durumda öğrenciler tek bir form dolduracaklardır, bu öğrencilerden yalnızca birinin formu göndermesi yeterlidir.

Belirtilen tarihe kadar formu göndermeyen öğrenciler komisyon tarafından öğretim elemanlarına dağıtılacaktır.

- Dr. Öğretim Üyesi Ahmet ÇAKANEL

- Dr. Öğretim Üyesi Barış KÜÇÜKAYDIN