Elektrik Elektronik Mühendisliği

Otuzdokuz Mentörlük Programı

13/11/2023 12:22:50 - 13/11/2023 12:22:50 - 152 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin bünyesinde hizmet vermekte olan Mezunlar Ofisi tarafından geliştirilen “OtuzDokuz Mentörlük Programı” Üniversitemizin mezunları ve öğrencileri arasında gönüllük esasına dayanan, herhangi bir ticari kaygı gütmeyen, mezunlar ve öğrenciler arasında karşılıklı öğrenmeyi hedefleyen bir rehberlik programıdır.

 

Programla ilgili bir tanıtım kitapçığı hazırlanmış ve https://mezunlar.klu.edu.tr/dosyalar/birimler/mezunlar/dosyalar/dosya_ve_belgeler/kirklareli_universitesi_otuzdokuz_mentorluk_programi_tanitim_kitapcigi.pdf “ linkte sunulmuştur. Kitapçıkta; mentörlük kavramı tanımlanmış, OtuzDokuz Mentörlük Programı'nın amacı, tarafları, beklenen getirileri, başvuru ve değerlendirme süreçleri açıklanmıştır. Programın her yıl uygulanması hedeflenmektedir.

 

20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında başvuru formu vasıtasıyla mentörlükten faydalanmak isteyen mevcut öğrencilerin (menti) başvuruları akademik birimler tarafından alınacaktır. Belirtilen tarihler dışında menti başvuruları alınmayacak, gelen yeni istekler değerlendirilmeyecektir. Uygun görülen mentörler ve mentiler akademik birimler tarafından eşleştirilerek 15 Aralık 2023 - 15 Haziran 2024 dönemi boyunca mentörlük programı kitapçıkta belirtilen hususlar gözetilerek uygulanacaktır. Mentör havuzundaki mezun öğrenci sayısı akademik birim için programın kontenjanı olarak kabul edilecektir.

OtuzdokuzMentor

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.