Bitirme Projesi Danışman Seçimi

02/09/2022 15:15:11 - 02/09/2022 15:15:11 - 680 Okunma

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde Bitirme Projesi-I dersini alan öğrencilerin 30.09.2022 tarihine kadar bölümümüz sayfasında Formlar/Lisans/Bitirme Projesi/Bitirme Projesi Tercih Formu sekmesindeki Bitirme Projesi Tercih Formunu seçtikleri danışman ile doldurup pdf formatında mete.berberoglu@klu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Gönderilen mailin konusu "Bitirme Projesi-I Tercih Formu" olmalı, içerikteyse öğrenci numarası, isim soyisim ve danışmanın ismi ve soyismi belirtilmelidir.

Öğrenciler en fazla dört kişilik gruplar halinde çalışabilirler, bu durumda öğrenciler tek bir form dolduracaklardır, bu öğrencilerden yalnızca birinin formu göndermesi yeterlidir

Geçtiğimiz dönemde Bitirme Projesi-II dersini alan öğrenciler Bitirme Projesi-I dersine de aynı öğretim elemanı ile devam edecektir. Bu durumdaki öğrencilerin form göndermesine gerek yoktur.

Belirtilen tarihe kadar formu göndermeyen öğrenciler komisyon tarafından öğretim elemanlarına dağıtılacaktır..

Bitirme Projesi-I Bitirme Projesi Tercih Formu